facebook

Смертельна ДТП з мажоркою і дитиною: з’явилася заява поліції

9 січня про підозру у злочині оголосили власниці ресторанів “TAU Poltava” і Woka Poltava Наталії Саєнко у Полтаві

 

 

Про це в Facebook повідомив начальник ГУНП України в Полтавській області Андрій Замахіна.

“Це (оголошення про підозру, – прим. Ред.) Дало законна підстава вилучити у підозрюваного водійське посвідчення, що і було зроблено. Зараз вирішується питання про обрання судом особі запобіжного заходу. Нагадаю, що транспортний засіб, як речовий доказ, зберігається на штрафмайданчику з дня вчинення ДТП “, – написав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, жінка на пішохідному переході на Merсedes-Benz в Полтаві восени збила на смерть 15-річного Артема Левченко.

Хлопчик, не вийшовши з коми, помер позавчора – на Різдво.

7 січня помер підліток з Полтави. Хлопчик потрапив в ДТП – постраждав в результаті жорстокого зіткнення з позашляховиком.

Як відомо, 6 листопада близько 14:00 в самому центрі Полтави, біля Малої академії мистецтв імені Раїси Кириченко. Тут вулиця Соборності позначена відразу трьома «зебрами» і встановлений знак «Обережно, діти!». З цього переходу Артем кожен день ходив в 14-ю спеціалізовану (спортивну) школу.

Він захоплювався велоспортом. В той день хлопчик перетинав дорогу по переходу на велосипеді і був без шолому.

15-річного полтавчанина Артема Левченко два місяці провів у комі після аварії, помер вчора вранці. Артем отримав у ДТП перелом основи черепа і рясне крововилив в мозок. Як невпізнаного його доставили в реанімацію обласної лікарні для дорослих, де саме перебував на зміні його батько – анестезіолог-реаніматолог Олег Левченко.

Полтавські лікарі нічим не могли допомогти Артему, і він був терміново доставлений до Києва, в Інститут нейрохірургії, де його прооперували. На жаль, він так і не вийшов з коми.

Вчора Мама Артема Наталія Левченко написала на своїй сторінці в Facebook:

«Рівне 2 місяці ми жили в стані абсолютної болю. Зараз ця біль назавжди ».

Відомо також, що за кермом машини перебувала «місцева мажорка» 34-річна власниця ресторанного бізнесу Наталія Саєнко. Висновки експертизи про те, з якою швидкістю їхав Mercedes-Benz, до сих пір не оприлюднені. У позашляховика сильно пошкоджено лобове скло і зім’яте ліве крило.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...