facebook

Страшний злочин розкрили у Миколаєві: “два тижні жив з трупом”

Квартирант розправився з власником квартири через неприємну докору

 

 

2 січня мешканці будинку на вулиці океанівська в Миколаєві запідозрили недобре. Їх 55-річний сусід довгий час не з’являвся на людях. Зате його знайомий періодично виходив з квартири.

Містяни поцікавилися у чоловіка, куда пропал господар оселі. Той зізнався, що чоловік ось уже кілька днів, як помер. Знаючи про смерть товариша, підозрюваний на поспішав повідомляти поліцейських. Тоді сусіди самі викликали правоохоронців. На той час гаданий злочинець встиг сховатися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відділ комунікації регіональної поліції пише, що труп знаходився в квартирі близько двох тижнів. За цей час він встиг помітно розкластися. Тому експерти не змогли відразу помітити слідів насильницької смерті. Лише після ретельного дослідження вдалося помітити переломи кісток. Згідно з експертизою, власник квартири помер від механічної асфіксії – удушення.

Співробітники карного розшуку розкрили особистість 50-річного підозрюваного. Його вдалося затримати в Корабельному районі Миколаєва. Чоловік виявився бездомним. Він зізнався, що жив у покійного до того, як стався п’яний конфлікт. Власник квартири обурився безкоштовним проживанням сусіда і почав вимагати гроші.

За даними слідства, під час бійки підозрюваний задушив товариша. Після він накрив мертве тіло ковдрою і продовжив жити в тій же квартирі, поки не викрили пильні мешканці.

Тепер уродженцю Кропивницького інкримінують вбивства. За цей злочин чоловіка можуть позбавити волі на строк до 15 років. Незабаром відбудеться засідання суду, під час якого йому призначать запобіжний захід.

Напередодні в ході конфлікту випадково помер житель Харківської області. 42-річний чоловік помер після пострілу з мисливської рушниці ТОЗ-34ЕР. Як встановила поліція, на спуск натиснув товариш, до якого загиблий приїхав в гості.

Господар добре вшановував знайомого і навіть дав йому подивитися свою вогнепальну зброю. Однак забрати її виявилося складніше. Спроба повернути рушницю силою закінчилася трагічно – власник спіткнувся об диван і вистрілив в свого гостя. Тепер його звинувачують у вбивстві з необережності, за що можуть посадити на 5 років. Слідство триває.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...