facebook

Вбив сім’ю та поїхав купувати подарунки для нової: З’явилися нові моторошні факти вбивства у Вінниці

Підозрюваний у страшному вбивство сім’ї у Вінниці злочин планував заздалегідь. Точну причину вдалося встановити тільки тепер.

 

 

Психолог МВС України у Вінницькій області Аліна Градіжна стверджує, що у дитячому віці мати на нього тиснула і говорила, як йому треба жити і що йому треба робити. Це сформувало у чоловіка форму поведінки і тому дружину він собі взяв таку ж авторитарну, яка йому говорила, що робити, йдеться в ТСН.

Мати народила сина у 35 років. До пенсії працювала головним бухгалтером на великому підприємстві та 4 роки тому допомогла Анатолію та його молодій сім’ї придбати розкішну 2-поверхову квартиру. До сина і невістки переїхала теж тієї осені, тому що кілька років тому в житті Анатолія з’явилася інша жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом 2015-го у Анатолія народжується донька, а вже наступного року він подає на розлучення. Адвокат Володимир Білан стверджує, що у чоловіка однозначно були проблеми в сім’ї, оскільки він звертався за консультацією. Є припущення, що зважився на розлучення чоловік після народження від нової цивільної дружини дитини.

З’ясувалося, що вранці чоловік листувався з коханкою, до якої повинен був переїжджати. Потім виник конфлікт із дружиною.

“І не виключено, що в іншій сім’ї у нього були якісь нюанси такі, де йому говорили, що робити і, звичайно, він вирішив проявити свій чоловічий, скажімо так, стрижень і показати хто в домі господар”, – каже психолог Градіжна.

Діяв чоловік явно не бездумно. Він викинув знаряддя вбивства у пакет для сміття і поїхав його позбавлятися до іншого району міста. Закривавлений молоток чоловік викинув у звичайний смітник на зупинці та попрямував далі купувати подарунки для нової сім’ї. Потім він повернувся додому, знайшов доньку ще живою і викликав “швидку”. Медики зателефонували до поліції.

На думку психологів, розпізнати нелюда неможливо. Вони знають, як сталася ця зміна. На неї треба не дні, а роки: тиск, маніпулювання та авторитаризм жінок, помножений на м’якість, невпевненість, сумнів і брехню чоловіка. Якби визнали біду і звернулися до фахівця, життя цілої родини могло бути врятоване.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...