facebook

Внаслідок обстрілів на Донбасі загинув український військовий

Двоє бійців ООС отримали поранення

Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, на Донбасі противник п’ять разів обстріляв позиції українських військ. Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

Про це 14 січня повідомляється на сторінці Операції об’єднаних сил у соцмережі Facebook.

«В смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Схід» ворог вів обстріли з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів – поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Чермалик», – говориться у повідомленні.

Зазначається, що в смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» противником вівся обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гладосове.

У штабі ООС підкреслили, що українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Нагадаємо, 11 січня збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі обстріляли БПЛА спостерігачів місії ОБСЄ, які перебували на околиці Попасної.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...