facebook

Молодий хлопець помер після сеансу екзорцизму: на його тілі виявили безліч травм

12 січня в Казахстані в Карасайском районі Алма-Алтинской області помер чоловік у віці 28 років в своєму будинку. Це сталося після того, як він пройшов сеанси екзорцизму. Так званого “цілителя” затримали.

 

 

Під час проведення судово-медичної експертизи на тілі хлопця виявили тупу травму, завдану в області грудної клітини. Крім того, у жертви був забій легенів і множинні переломи ребер. Це і могло стати причиною смерті хлопця.

Варто відзначити, що з боку рідних загиблого не надходили ніякі заяви в поліцію. Незважаючи на це, зараз проводиться досудове розслідування за статтею ” умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю, що спричинило за собою смерть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У ході розслідування співробітники поліції затримали місцевого жителя. У свої 63 роки він займається нетрадиційною медициною. Поліцейські повідомили, що він може бути причетним до того, що потерпілий отримав безліч важких травм і згодом помер.

Згодом з’ясувалося, що до “цілителя” 28-річного хлопця привели його рідні та близькі. Вони зробили це, адже вважали, що у нього вселилися біси. На їхню думку, саме через них він мучився і страждав протягом останніх 3-х років. Сеанс екзорцизму або так зване вигнання бісів тривало протягом 5 днів. Можливо, саме це і стало причиною трагедії, – повідомляють поліцейські.

63-річний підозрюваний зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...