facebook

7 надсильних речей, які трапляються з людьми, поки вони моляться

Бог чує ваші молитви. Це дивно! Звернувшись до Всевишнього через молитву, ви здатні змінити власне життя. Ви завжди отримуєте відповідь на молитву.

 

Woman praying, close-up of hands

 

Неважливо про що або про кого ви молитеся. Важливо те, що ви звертаєтеся до Бога. Джерело.

Ось 7 неймовірних речей, які відбуваються, коли ви молитеся:

1. Час ніби зупиняється

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Молитва володіє дивовижною здатністю уповільнювати хід часу. Коли здається, що накопичилося забагато тpивог та проблем, помоліться – обговоріть те, що вас турбує. Це завжди допомагає.

2.Ви стаєте ближче до Творця

Молитва – це ваш прямий зв’язок з Богом. Розмовляючи з Ним, ви наближаєтеся до Нього, стаєте більш натхненною людиною, вам відкривається ваше призначення.

3.Ви допомагаєте іншим

Щира молитва за людей, які вам важливі, не залишиться без відповіді. Дайте знати близьким, що ви молитеся про них, – це свідчення вашої любові до них. І до Бога.

4.Ви позбавляєтеся від вашого тягаря

Молитва полегшує душу, дає можливість звільнитися від почуття провини, особливо якщо знаєш, що Бог любить усіх своїх дітей, незважаючи ні на що.

5.Ви спілкуєтеся з душами пoмepлих

Під час молитви ви вступаєте в розмову з тими, хто покинув цей світ – зі святими, з рідними, з близькими. Вони можуть допомогти вам у вашому проханні.

6.Ви прославляєте Бога

Молитва – це акт поклоніння Богу. В молитві ви вихваляєте Його за все, що Він зробив і ще зробить для вас. Все, що вас чекає – погане чи добре – піде вам тільки на користь.

7.Ви очищується від гріхів

Ваше щире каяття творить чудеса – Бог готовий простити вам всі гріхи. Головне, щоб ви більше не поверталися до грішного життя, жили за його заповідями.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...