Categories: Україна

Як використовувати силу повного Місяця 21 січня, щоб зміни життя на краще

У другій половині січня ми зможемо спостерігати не просто повний Місяць, а ще й місячне затемнення. Коли очікувати місячне затемнення і повний місяць? Що принесе нам цей день? Кому потрібно побоюватися повного Місяця? І як уникнути неприємностей?

 

 

Чому повний Місяць в січня 2019 може накликати неприємності на багато Знаків Зодіаку? Причина в знаходженні повного Місяця в Знаку Лева. Амбіційний Лев змусить усіх жорстко контролювати, бути деспотичними, наполягати на своєму. Як уникнути неприємностей у фазі повного Місяця?

Коли чекати повний місяць?
Повний Місяць відбудеться 21 січня о 07:17 ранку, місячне затемнення почнеться в 5:34 (максимальна фаза затемнення відбудеться в 7:13), закінчиться в 08:51. З 17:24 Місяць почне спадати. Якщо орієнтуватися на місячний календар, то це буде 16-17 місячний день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як буде повний Місяць і затемнення Місяця впливати на життя людей?

21 січня закриється січневий коридор затемнень, це стане своєрідною межею в постановці планів і цілей на 2019 рік. Якщо ви ще не встигли їх намітити, краще це зробити. У цьому місяці сильні зміни чекатимуть в любовній сфері. Повний Місяць і затемнення Місяця принесуть зміни в стосунках.

Оновлення Місяця завжди приносить зміни всім знакам Зодіаку. Найчастіше, вони відбуваються майже непомітно і плавно. Але так як цього разу Місяць буде знаходитися у Леві, то для деяких людей ці зміни можуть бути небезпечними. Особливо важко буде тим людям, які тримаються за нелюбимі і часом токсичні прихильності, такі як неприємні стосунки або ненависна робота.

Так як повний Місяць, разом з затемненням, розташуванням Місяця в Леві і квадратурою з Ураном можуть бути небезпечними, астрологи розповіли, як пережити цей період комфортно.

Особливості повного Місяця 21 січня 2019 року

Місяць в Знаку Лева може бути вельми вдалим періодом і принести щастя. Астрологи кажуть, що він обіцяє позитивні зміни тим, хто вирішив круто змінити життя і внести в нього зміни, якщо, наприклад, ви вирішили переїхати в новий будинок, місто або країну, якщо плануєте подорожі, зміну місця роботи.

Повний Місяць для всіх Знаків Зодіаку буде ознаменовує різким сплеском психоемоційної енергії. Це може привести до погіршення відносин з близькими людьми, напруженості в колективі.

Щоб не наламати дров, вам доведеться приборкати свій запал і егоїзм, інакше є всі шанси помилитися, за які ви будете потім дуже довго розплачуватися. Якщо ви відчуєте великий приплив енергії, направте її в добре русло – сходіть в спортзал, займіться творчістю, затейте генеральне прибирання в будинку.

У період повного Місяця можливі сплески агресії. Тому 21 січня намагайтеся не вступати в конфлікти, триматися подалі від великих компаній і з’ясування відносин, це може бути небезпечно. Врахуйте, що повний Місяць завжди впливає на самопочуття людини, часто запалюються хронічні хвороби.

Тому по можливості мінімізуйте кількість стресових ситуацій в цей період, прислухайтеся до свого тіла і при найменшому нездужанні приділіть увагу здоров’ю.

Місячне затемнення – відмінний період, щоб планувати майбутнє. Налаштуйтеся на ваш внутрішній голос, прислухайтеся до нього – він приведе туди, де вас буде чекати щастя. Спланувавши справи на повний Місяць в момент його затемнення, ви зможете спокійно реалізувати задумане на спадаючий Місяць.

Астрологи радять виключити або максимально мінімізувати спілкування з негативно-налаштованими людьми, з енергетичними вампірами, адже їх негативні установки посиляться в ці дні, а вам доведеться витрачати багато часу на відновлення власної енергії.

Також радять позбутися негативних емоцій – ліні, заздрості, жадібності, дратівливості, які будуть на піку в період затемнення, щоб ця енергія не повернулась проти вас.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

3 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

4 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

6 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

7 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

10 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

12 години ago