facebook

Масштабне ДТП під Миколаєвом: згорілий автомобіль, двоє постраждалих, траса заблокована

Увечері в суботу, 19 січня на об’їзній дорозі навколо Миколаєва, в районі села Зайчевское, сталася масштабна ДТП за участю зерновозу MAN з причепом і кросовера Kia Sorento.

 

 

Зерновоз «МАН» з вантажем соняшнику їхав по об’їзній дорозі, з боку Баштанського кільця. В районі с. Зайчевское у автомобіля несподівано відірвався причіп. Некерований багатотонний кузов буквально зніс з дороги їхав у зустрічному напрямку автомобіль «Кіа» з херсонськими номерами. Потім причіп перекинувся, близько 20 тонн соняшнику розсипалося по всій дорозі. За попередніми даними, причіп потрапив в яму на дорозі, через що і відірвався.

Після зіткнення з причепом автомобіль «Кіа» злетів у глибокий кювет і загорівся. Випадкові свідки події допомогли вибратися з машини водієві, його дружині, а також витягли дворічного дитини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прибула на місце події швидка допомога відвезла потерпілих до лікарні. За попередніми даними, у жінки перелом ноги, у водія – численні забої. Дитина, як стверджують очевидці події, не постраждав.

На місце події прибули пожежники, які досить швидко загасили палаючий автомобіль. Втім, до цього часу «Кіа» вже вигорів повністю.

Об’їзна дорога навколо Миколаєва повністю заблокована в районі села Зайчевское, біля заправки WOG, в обох напрямках. З обох сторін вже утворилися багатокілометрові пробки, в основному великовантажні автомобілі. Шансів на те, що найближчим часом дорога буде розблокована трохи – для того, щоб прибрати перекинувся причіп і розсипався соняшник знадобиться кілька годин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...