facebook

Екс-учасниця “ВІА Гри” пропала безвісти після погроз чоловіка: він назвав її мертвою

Колишня учасниця групи “ВІА Гра” Даша Медова знаходиться в розшуку. Батько дівчини вважає, що це справа рук її колишнього чоловіка Олександра Швеця. Передає Clutch.

 

Даша Медова була заміжня за бізнесменом Олександром Швецем, від якого народила доньку Варвару. Даша і Олександр розлучилися через півроку після початку сімейного життя через домашнє насильство з боку чоловіка.

Конфлікт між подружжям розгорівся у мережі восени 2017 року, коли Швець звинуватив співачку у викрадення доньки Варі. Про це свідчить його пост у Facebook:

“Моя колишня дружина Даша Медова викрала нашу спільну доньку Варю Швець з дому, і за три роки я бачив дочку двічі. Перший раз у травні 2015 року і другий раз – кілька днів тому”, – повідомив Олександр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомив екс-чоловік Медової, до того моменту вони вже три роки судилися за право опіки, проте Даша просто забороняла йому бачитися з дочкою.

Після того, як Олександр Швець отримав право на друге побачення з донькою, Даша Медова забрала дитину і зникла. Він подав у розшук і просив підписників йому допомогти.

Незабаром після цього адвокати Медової повідомили, що з дочкою і матір’ю все добре і заяву відкликано.

26 вересня 2018 року на засіданні суду Швець заявив, що його колишня дружина мертва. Відразу після цього дівчину була знову оголошено в розшук.

На сьогоднішній день невідомо, де знаходиться Даша. Її батько в розпачі шукає її, і заявляє, що Швець не дає йому бачитися з онукою. Він звернувся до небайдужих:

“Пропала моя кохана донька. Все літо я намагався знайти її своїми силами, але нажаль мені це не вдалося. Восени я подав у розшук. Її шукають уже кілька місяців, але є підозри, що вже ніколи не знайдуть. На засіданні суду Святошинського району р. Києва, який відбувся 26 вересня 2018р. Олександр Швець (колишній чоловік моєї доньки Дарини) в присутності представника виконавчої служби відкритим текстом заявив, що моєї доньки вже немає в живих. У цей же день мною було подано заяву в поліцію про зникнення моєї дочки і оголошення її в розшук. Зараз пошук триває, а значить, все ще жевріє надія її знайти хоча б живою”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...