facebook

Мати зниклого в Києві підлітка вразила одкровенням: «Ніколи так не робіть»

Киянка вжахнулася статистикою по зниклим дітям. У столичній мешканки пропав 14-річний син.

 

Мешканка Києва Олена Тараненко вчора в соціальній мережі Facebook у відчай опублікувала пост, в якому повідомила. Що пропав її син-підліток Іван. «Посварила його за уроки він пішов о 18:00 і до сих пір не повернувся. Він з домашніх, не гулящих взагалі. У друзів і родичів його немає. Поліція працює», – написала жінка.

Вона попросила інтернет-користувачів не залишатися байдужими і, побачивши її дитину десь на вулицях міста, повідомити їй або привезти його додому.

На щастя, кияни не залишилися байдужими і та історія закінчилася хеппі-ендом. Через пару годин Алена написала: «Знайшли! Будинки! Спасибі всім, хто допомагав».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На наступний день вона розповіла, що син після сварки без теплих речей пішов з дому.

«Ваню в 4 ранку, після 10-ї години на вулиці без шапки в -15, знайшов йде по вулиці Олексій Іванов, який всю ніч їздив по тих місцях Подолу і Оболоні, які знайомі синові …», – повідомила жінка.

Також вона розповіла, що її шокувало вночі, яку вона провела, спілкуючись з ювенальними поліцейськими.

«Вони сказали, що правило для батьків ніколи не сваритися по телефону – базове, основне, заборонено і все, табу. Можливо, ви прислухаєтеся до поради, підтвердженому статистичними даними », – повідомила мати зниклого підлітка.

Вона додала, що інформація про те, що 95% таких зникнень – це хороші домашні діти з благополучних сімей, з хороших ліцеїв і приватних шкіл, з сімейними відносинами, які вважаються відкритими і довірливими, повалила її в справжній шок.

«Тільки 5% – це діти з сімей з особливими обставинами. Про таких дітей заявляють про те, таких дітей не шукають, з ними завжди все буває в результаті в порядку – вони добре знають закони вулиці », – додала Олена Тараненко.

Вона також зазначила, що якщо зникла дитина, то батькам слід дзвонити в поліцію негайно, «ніякі добу чекати не потрібно».

Жінка похвалила правоохоронців: «Поліція мене шокувала організованістю, мудрістю, людяністю, силою. За ніч ми бачили кілька десятків приголомшливих людей, які шукали мого сина як свого власного, буквально. Людей досвідчених і освічених в цьому питанні. Ви уявляєте, що це значить для нас … У поліції є люди сили і совісті».

Олена також повідомила, що за ті години, коли вона не знала, де знаходиться її син, їй активно телефонували шахраї.

«Побачивши оголошення, дзвонили мені, щоб продати мені мого за їхніми словами покаліченого дитини. Звичайно, вони пояснювали неможливість поговорити з ним важкими травмами, а неготовність вислати фото страхом переслідування», – розповіла подробиці жінка.

Вона додала, що, хапаючись за будь-яку соломинку, навіть вирушила на зустріч з одним з аферистів. Але, на щастя, був дзвінок про те, що її син знайдений.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...