facebook

Синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий: сніговий апокаліпсис скасовується

Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

 

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

“В цілому ж в першій декаді місяця погода буде м’якою (від невеликих мінусів до плюсів) і малосніжною. На відміну від другої десятиденки, в кінці якої очікуються рясні опади. Крім того, у другій декаді лютого в Україну повернуться морози, але ще не дуже сильні. А ось після 20 лютого можливо різке зниження температури. Опади будуть помірними”, – зазначив народний синоптик.
Раніше повідомлялося, що синоптики оприлюднили прогноз погоди на лютий – українцям варто готуватися до лютих морозів, хуртовин та ожеледиці.

Він зазначає, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Морози, які почалися після Хрещення, протримаються до кінця січня, говорить Горбань.

В останні дні січня очікується відлига, однак вона триватиме лише до початку лютого, а потім вдарять сильні морози.

“З 5 лютого вступить в права справжня морозна зима. При цьому в першій половині лютого, можливі морози до 25-30 градусів, які будуть супроводжуватися снігопадами”, – розповів Горбань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...