facebook

Учені: лінь — ознака високого інтелекту

Американські вчені довели, що між лінню і високим інтелектом існує певний зв’язок.

Висновки дослідження, проведеного в США, показують, що люди з високим IQ проводять значно більше часу розмірковуючи, ніж у русі, повідомляє Quibbll.

original-1470728043

Активні люди частіше стимулюють свої думки будь-якою зовнішньою діяльністю. Їм скоріше стає нудно і вони поспішають зайняти свої думки будь-якою активною фізичною діяльністю.

Дослідники з університету Флориди на узбережжі Мексиканської затоки університету запропонували групі студентів класичний тест.

У цьому опитуванні студентам просто потрібно було відповісти на питання. Наприклад, їх попросили оцінити, наскільки вони згодні з висловлюваннями, такими, як «Я дійсно насолоджуюся завданнями, які передбачають пошук нових рішень» і «Я стільки, скільки необхідно для виконання завдання».

Тим самим дослідники на чолі з Тоддом Мселрою виявили 30 «мислячих» і 30 «не-мислячих» кандидатів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Протягом наступних семи днів обидві групи носили на зап’ясті спеціальні пристрої, які фіксували їхній рух і встановлювали рівень актівності. Результати дослідження показали, що «мислячі» студенти були набагато менш активні, ніж «не-мислячі».

Рівень активності на вихідних не показав ніякої різниці між цими групами. Дослідники припускають, що «не-мислячим» швидше стає нудно, тому вони заповнюють свій час фізичним навантаженням.

Учені також зазначили, що більш розумні люди схильні бути ледачими, і сидячий спосіб життя погано на них позначається, тому вони радять менш активним людям прагнути підвищувати свій рівень активності для поліпшення свого здоров’я.

джерело http://vidomosti-ua.com/

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...