facebook

У Канаді садівник вбив вісьмох геїв

Вбивствами чоловік займався протягом семи років, а останки закопував у садах клієнтів. За даними поліції, вбивства носили “сексуальний характер”, а підозрюваний сам є геєм.

У Канаді ландшафтний дизайнер Брюс Макартур зізнався у вбивстві восьми чоловік, які він вчинив у передмісті Торонто, де проживають люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Про це у вівторок, 29 січня, повідомляє Globe and Mail.

Вбивства садівник здійснював у період з 2010 по 2017 рік.

Першою жертвою 67-річного Макартура став його колишній знайомий, потім були вбиті два іммігранти з Афганістану, два біженці зі Шрі-Ланки, виходець з Ірану, уродженець Туреччини, а також канадський бездомний.

Заарештований Макартур був на початку 2018 року, коли в його квартирі виявили прив’язаного до ліжка юнака.

Відзначається, що робота ландшафтного дизайнера дозволила вбивці приховати останки жертв у садах клієнтів.

За даними слідства, всі загиблі проживали в міському районі Гей-Віллідж (Gay Village) – місцевій громаді представників нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слухання з винесення вироку почнуться на наступному тижні і перекладатимуться на фарсі і тамільською мовами, щоб їх могли розуміти родичі жертв. За кожне вбивство підсудному загрожує довічне ув’язнення без права дострокового звільнення раніше 25 років.

Мер Торонто Джон Торі порівняв вбивцю з “чудовиськом, яке полювало в нашому місті”, і висловив надію, що той ніколи не вийде на свободу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...