facebook

Шанс на порятунок

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування протягом минулого тижня прикордонники оформили вісім внутрішньо переміщених осіб, що змушені шукати кращого життя на контрольованій території. Втікачі таким чином рятуються від гуманітарної кризи, створеної агресором на тимчасово окупованій території України.

Крім того, прикордонними нарядами забезпечено пропуски через лінію розмежування громадянам України, що скористався програмою “На тебе чекають вдома”, на сьгоднішній день це зробили понад 200 колишніх бойовиків незаконних збройних формувань, а ті люди, які піддалися на російські лозунги та пропаганду, вони не повинні думати, що у них немає іншого шляху, що вже вибір зроблений і більше немає у них можливості повернутися до нормальних умов. Насправді, така можливість і такий шанс є! І саме цей шанс пропонує ця програма.

Зі слів бойовиків все частіше доводиться чути, що з кожним днем воювати за НЗФ стає нестерпним, всі ті обіцянки, про високі зарплати та нормальні умови виявилися неправдою, і все більше учасники боїв шукають захисту на Україні та все менше вірять в «русский мир».

Раніше сайт “Сегодня” з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України повідомляв, що в “Л / ДНР” не хочуть воювати за Росію, і бойовики пішли на радикальні заходи. Замість здорових чоловіків в бандформування набирають тяжкохворих, яких визнають придатними до служби. Також стало відомо, що командування НЗФ бойовиків обманюють “призовників” і приховує втрати на передовій. Російські офіцери також забороняють бойовикам розголошувати відомості щодо їх служби.

Також, нещодавно, відомий боєць зізнався у проблемах, які існують  на тимчасово окупованих територіях “ДНР-ЛНР”, про це у Twitter написав блогер Necro Mancer, додавши скрін публікації Олександра Морозова (“Мурза”) з LiveJournal, який заявив, що ЗСУ здатні “змести нас за лічені години”. Морозов розповів про плачевний стан справ у лавах бойовиків – вони дуже погано озброєні, мають великі проблеми зі зв’язком, який зараз навіть гірший, ніж був чотири роки тому. “Поки ми, тягаючи тросами і штовхаючи в корму, заведемо нашу броню, що стоїть без акумуляторів, противник уже покатається навколо нас колами, познімає нас на відео, поплеще нашим героїчним зусиллям і, нарешті, перестріляє, щоб не мучилися”, – описав ситуацію бойовик. Згадав він й тих “ополченців”, які сподіваються на допомогу Росії. “…хлопці, для будь-якої допомоги, навіть найшвидшої, потрібен час. Якщо ворог може нас змести за лічені години, Росія може просто не встигнути”, – резюмував Морозов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вкотре Кремль доводить, що їм байдуже до бійців та жителів окупованих територій. Тільки Україна може бути порятунком та дати шанс повернутися. Для більшості членів НЗФ програма може дійсно стати альтернативою та можливістю об’єднатися зі своїми сім’ями.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...