facebook

На Одещині злочинці після вдалого пограбування потрапили у смертельну ДТП на слизькій дорозі (фото)

Перед тим, як потрапити в ДТП, зловмисники пограбували приватний будинок, завдавши тілесних ушкоджень власникам.

В Одеській області через кілька годин після скоєння розбійного нападу в ДТП потрапили зловмисники, один з яких загинув, ще двоє госпіталізовані. Про це у Facebook повідомив перший заступник глави Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За його словами, 7 лютого о 3:51 до чергової частини поліції Одеської області надійшло повідомлення про те, що троє невідомих в масках спиляли металеву решітку, зламали вікно і проникли до приватного будинку, розташованого в одному з селищ Білгород-Дністровського району. «Нанесли тілесні ушкодження власникам будинку, жінці та чоловіку, 1961 р.н., сковали руки кайданками та мотузкою й викрали понад 12 тисяч доларів США, 30 тисяч гривень, різні ювелірні прикраси. Після знущань над власниками будинку з награбованим покинули домоволодіння», – написав Аброськін.
За його словами, через деякий час підозрювані були знайдені. Зокрема, після скоєння розбійного нападу злочинці, рухаючись по трасі Одеса – Київ, у зв’язку з несприятливими погодними умовами, ожеледицею, потрапили в ДТП. «Один злочинець загинув на місці, інші двоє отримали тілесні ушкодження. Їм надали первинну допомогу звичайні громадяни, над яким вони звикли знущатися та грабувати. При огляді місця події були вилучені викрадені гроші та ювелірні прикраси», – написав Аброськін. У відділі комунікацій регіонального главку Нацполіції повідомили, що правоохоронці встановлюють обставини ДТП у Ширяєвському районі.
Аварія сталася при в’їзді до села Петроверовка. Водій автомобіля «Москвич-2141» не впорався з керуванням, з’їхав в кювет, де перекинувся. В результаті ДТП 44-річний водій загинув на місці, двох пасажирів доставлено до лікарні», – заявили в главку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...