facebook

Як мудра Жінка чоловіка повернула. Мені захотілося розповісти дві історії – свою і мого друга

Мені захотілося розповісти дві історії – свою і мого друга. На той час, про який піде розповідь, ми з дружиною прожили десять років, і все у нас було добре, настільки добре і правильно, що мені раптом стало нудно. Недарма кажуть, що дружина не повинна бути для чоловіка тільки хлібом. Не хлібом єдиним живе людина. Здалося мені тоді, що немає у нас в житті свята, і не може моя дружина Надя його створити. 

 

 

І саме в цей час зустрілася мені молода, красива, весела жінка. Каюсь, грішний, захопився я нею, а що з цього вийде, не замислювався. Я років на десять помолодшав, ні про дружину не думав, ні про дітей. Надя, як я вважав, ні про що не здогадувалася.

Але раптом я став помічати, що наше життя з дружиною змінюється. До нас частіше стали приходити друзі, ми самі стали ходити в гості. Квитки на кращі спектаклі з’явилися в нашому домі. Кожні вихідні ми виїжджали з компанією на пікніки. І дивна річ – дружина моя теж стала змінюватися: дуже покращала, змінила зачіску, навіть з’явився модний одяг. Моя Надійка стала займатися спортом і мене вмовила. До сих пір ми разом ходимо в басейн і спортзал. У новорічні канікули їздили з дітьми в гори – разом вчилися стояти на гірських лижaх. Це була незабутня подорож!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я мимоволі став звертати увагу на те, якими очима дивляться друзі на мою дружину – вона їм явно подобалася. А як її розглядали чоловіки в басейні?! І я зловив себе на тому, що заново закохався в свою Надю і навіть став ревнувати її, а колишнє захоплення кудись пішло і зникло назавжди.

Я думав, що дружина не знала про мій випадковий роман, але років зо два тому я зрозумів, за деякими її фразам, що їй було все відомо. І, тим не менш, вона ніколи не нагадувала мені про минуле. І зовсім не випадково відбулися всі ті зміни в нашому житті, про які я розповів. Не потрібно бути психологом, щоб зрозуміти, що моя дружина мудра і сильна людина.

Зараз я думаю, що ж довелося пережити їй, коли я захопився іншою жінкою? А тут ще мені на очі попалися слова Стендаля: «Жіночі ревнощі повинні бути стражданням ще більш жaхливим, якщо це тільки можливо, ніж ревнощі чоловіча. Це межа того, що може винести, людське серце ».

Але ж у Надійки були причини для ревнощів. Але вона не стала влаштовувати сцен, не стежила за мною, чи не намагалася зустрітися з суперницею, не загрожувала їй і не намагалася принизити її в моїх очах. Надя зуміла зберегти повагу до себе – і мою і свою, і стала для мене самою «чарівною і привабливою». Спасибі тобі моя кохана!

А ось моєму другу не пощастило. З дружиною вони прожили 18 років, але так і не зрозуміли, що таке сім’я. І навіть поява дітей не змінило їх відносин. Одного разу після баньки, у нас на дачі, ми міцно випили, і він зізнався, що його батьки жили не дуже щасливо. І ось він, коли одружився, поклявся, що буде жити інакше, що його дружина стане найщасливішою жінкою на світі, а він буде піклуватися про неї і любити. Він насправді допомагав їй у всьому, ніколи ні від якої роботи не відмовлявся. Ми навіть жартували над ним і говорили, що вона нам дружин зіпсує «поганим» прикладом.

Дружина ж у нього виявилася моторошно ревнивою. Варто було йому трохи запізнитися з роботи, починалися докори, сльози. В гостях, якщо він посміхнувся якій або хотів з ким потанцювати, то дружина закатувала істерику. Кожен день його кишені обшукувала та одяг обнюхувала. Все це він терпів 18 років, але всякому терпінню приходить кінець, і одного разу він просто не повернувся додому. Спочатку по друзях жив, потім житло зняв, а через деякий час жінку знайшов собі, нормальну. Так вони і розійшлися.

Скандали і істерики чоловіки не люблять, вони від одних тільки постійних розбірок втекти готові, куди завгодно. А щодо помилитися, так це не такий вже і гріх, з ким не буває. І ви, жінки, теж зраджуєте, тільки робите це хитріше і вправніше. І зауважте, лають чоловіків якраз більше ті, у кого розуму не вистачило сім’ю зберегти! Валентин Д.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...