facebook

«Не заплатила 20 тисяч»: В Харкові пенсіонерку викинули на вулицю за борги по комуналці

В одному з районів Харківської області пенсіонерку викинули на вулицю, оскільки у неї були борги по комуналці. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

 

 

Так, у жінки в місті Лозовому була заборгованість по комуналці в розмірі понад 20 тисяч гривень. За інформацією журналістів, там разом з нею проживали її двоє дорослих синів.

Пізніше з’ясувалося, що квартиру продали на торгах ще три роки тому, однак пенсіонерка продовжувала проживати і не платила комуналку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Жінку майже рік вмовляли, щоб звернулась до КПЖУ, зробила договір реструктуризації та сплатила борг, інакше квартиру продадуть», – зазначив начальник Лозівського відділу виконавчої служби Віталій Бунякін.

Також він уточнив, що замість боргів родина наймала адвокатів.

«Боржники продовжували не платити. Займалися тільки тим, що наймали адвокатів, яким вони платили за це гроші. І цю квартиру передали на реалізацію», – уточнив він.

На опублікованих фото видно, як в квартиру заходять представники виконавчої служби. Після довгих заперечень, вже колишня господиня квартири дозволила вивезти речі з квартири.

«У нас викликає, м’яко кажучи, здивування та ситуація, яка зараз виникла. Тому ми звернемося до правоохоронних органів, щоб вони перевірили, чому за таку невелику суму була продана квартира, і чому люди зараз фактично позбавляються житла, і їх виставляють на вулицю», – уточнив секретар Лозового міськради Сергій Коба.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...