facebook

Можливо тепер там відремонтують асфальтне полотно?Кортеж Порошенка “розсікав” по ямах на дорогах Львівщини

Вчора, після обіду, Червоноград відвідав Президент України Петро Порошенко. Про це пише Над Бугом.

 

 

Його кортеж, заїжджаючи до Червонограда, проїхав дорогою по вулиці Львівська, яка є однією із найгірших місцевих доріг.

У виданні зазначили, що “можливо тепер там дуже добре відремонтують асфальтне полотно”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також з місцевих ЗМІ стало відомо, що на зустріч з президентом України Петром Порошенком на “Арену Львів” людей з усієї області звозили автобусами “Школяриками”.

Бюджетна “сфера” була задіяна на всі 100 процентів до “обслуговування” сьогоднішнього, 23 лютого, візиту Петра Порошенка на Львівщину, пише Westnews.info

Зокрема, за інформацією редакції, були залучені – явно не за призначенням – не лише автобуси “Школярики”. Щоб “Арена Львів”, де пройшло засідання Ради регіонального розвитку Львівщини, не виглядала порожньою, на подію вранці вихідного дня масово зігнали бюджетнків, зокрема, освітян.

З фото, які отримала редакція, видно, що вище і середнє чиновництво, приїхало на власних авто, а от рядових вчителів, медиків та дрібних службовців довезли на “Школяриках”.

Постає питання: чому передвиборчий піар президента відбувається коштом платників податків? При чому платники податків за цю виставу вже заплатили двічі. Спершу для шкіл закупили у концерні “Богдан”, що належить Петрові Порошенкові, “Школярики”, а тепер їх використовують, щоб звозити масовку під президента.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...