facebook

“Знає як підтримати гаранта”: Оля Полякова стала першою леді країни

Оля Полякова – одна із найепатажніших зірок в українському шоу-бізнесі. Співачка любить радувати публіку провокативними образами на сцені і скандальними висловлюваннями.

 

 

Не так давно Полякова вирішила спробувати себе у ролі актриси. Співачка знялась у скандальній комедії “Свінгери” і “Свінгери-2”.

Не так давно в Мережу потрапили скандальні кадри, які не потрапили у фільм. На них Ольга Полякова постає у образі першої леді країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В опублікованому ролику героїня Олі Полякової розважається зі своїм чоловіком-бізнесменом рольовою грою “в президента та першу леді”. Співачка з’являється у відео в рожевій короткій сукні-піджаку та капелюшку і зображає з себе спокусливу “дружину президента”.

Перша леді країни вийшла в Олі дуже сексапільною: вона добре знається на тому, як підтримати “гаранта” після довгого сидиння в лімузині чи ходіння по ділових зустрічах. Єдине, що її непокоїть — це те, що “апарат президента” не працює, тобто в її чоловіка проблеми з потенцією.

Як у комедії “Свінгери 2” саркастично відображені актуальні реалії української передвиборчої гонитви можна відсьогодні оцінити в усіх кінотеатрах країни.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...