Categories: Цікаво

Що подарувати дівчині на 8 березня: оригінальні та цікаві ідеї

Квітами та повітряними кулями вашу кохану вже не здивуєш? Але й на машину грошей не вистачає? А ви все ще в роздумах: який подарунок найкраще дівчині піднести? Не лламайте голову марно! Скористайтеся нашими підказками й слушними порадами до 8 Березня. Дізнайтеся, який подарунок варто вибрати: незвичайний чи практичний? Тут ви знайдете кращі поради та найцікавіші ідеї.

Оригінальні емоційні подарунки: що може бути краще?
Січневі різдвяні свята давно позаду. Та й 14 лютого вже в минулому. Але скоро настане нова хвиля подарунків. Після довгої затяжної зими перше весняне свято – 8 Березня. У цей день дівчатам та жінкам традиційно прийнято дарувати квіти й цукерки.

Але якщо вам хочеться зробити ідеальний подарунок і піти від банальностей, зробіть їй емоційний подарунок! Ми абсолютно з вами не жартуємо. Ну, кому зараз потрібні чашки, брелоки, чохли та інші дурниці? Так ви дівчат точно не здивуєте!

Хочете розмовляти з нею на одній мові й розуміти з півслова? Тоді дізнайтеся, про що вона більше мріє: потрапити на концерт, сходити на цікавий фільм або взагалі відправитися до театру? Тим паче, що сьогодні зовсім не складно замовити квитки онлайн.

Але спочатку вивідайте ненароком у її найкращої подруги або мами про переваги дівчини. Такий оригінальний подарунок вона обов’язково оцінить. З походу на концерт або до кінотеатру можуть початися ваші романтичні стосунки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви в душі – невиправний романтик, влаштуйте дівчині незабутній сюрприз: накрийте стіл, запаліть свічки, купіть вино або шампанське. Підберіть легку ненав’язливу музику. Романтичний вечір у супроводі мелодії здатен розпалити ваші почуття ще більше.

Потанцюйте разом, розслабтеся, влаштувавши сеанс аромамасажу. Відкрийте свої «карти» – поговоріть із нею про свої сокровенні бажання, дізнайтеся її фантазії. Такий романтичний вечір можна влаштувати вдома або в номері готелю.

І ще один момент: напишіть їй запрошення-листівку. Нехай вечір починається вдало складатися з таких дрібниць. Зробіть так, щоб 8 Березня став у її житті найкращим днем, перевершивши навіть день народження.

Влаштуйте згодом солодку вечерю: десерти – це завжди смачно. Та й у офісі жіночому колективі можна влаштувати такий смачний сюрприз. А тепер розповімо, чим можна здивувати своїх колег.

Ендорфіни й адреналін для милих колег
Мало хто зможе відмовитися від смаколиків. І навіть ті дівчата, які сидять на дієтах, у святкові дні ззазвичай дозволяють собі розслабитися. Але яких емоцій, смакуючи солодощі, зазнає кожна дівчина? Виключно позитивні. Гормон задоволення гарантовано!

Хороший креативний подарунок сьогодні – квест. Такий сюрприз для колективу, напевно, найнесподіваніший. Він повинен сподобатися колезі по роботі. Адже тематика квестів буває різною, тому в захопливості заходу можна не сумніватися.

У багатьох містах країни сьогодні, будь то Київ, Одеса, Дніпро чи Харків з’явилися квест-кімнати, де можна отримати порцію ендорфінів і адреналіну. Цікавий сюжет, включення мислення та логіки, подолання перешкод, відповіді на запитання – незвичайні завдання для цікавого подарунка.

Нехай 8 Березня будуть притаманні незабутні емоції! І життя заграє абсолютно іншими фарбами! Занурившись у реалістичну атмосферу, можна спробувати себе в різному амплуа. Та й вартість заходу – в межах розумного.

Отримати заряд бадьорості за допомогою квесту можна запропонувати і своїй колишній коханій, якщо ви підтримуєте з нею дружні стосунки. І хочете у цей чудовий весняний день порадувати її чимось цікавим. Квест – відмінний шанс повернути кохання дівчини, якщо ви маєте намір відновити стосунки.

Як доповнення не забудьте презентувати гарний букет та святковий торт. Скажіть красиві слова, отримайте вдячність у відповідь. Погодьтеся, набагато краще подарувати що-небудь незвичайне, ніж, наприклад, фен, пилосос, каструлю чи мультиварку. Такі речі в будь-якому випадку рано чи пізно будуть куплені.

Але все-таки не всім дівчатам властиві почуття та емоції. Україна багата як романтичними особами, так і практичними натурами. Якщо ви вітатимете з 8 Березня прагматичну особу, візьміть на замітку наші наступні рекомендації.

Список практичних подарунків для підприємливих і розсудливих
Невеликий список практичних ідей прийде на допомогу тим, хто шукає корисний подарунок і хоче придбати потрібну річ для коханої бюджетно:

• Парфуми. Щоправда, вибір такого подарунка – справа не зовсім проста. Одним дівчатам більше подобаються легкі весняні аромати. Іншим до душі пряні або солодкі запахи. Парфуми сьогодні досить різноманітні. Головне – дізнатися її смак і звернутися за допомогою до консультанта. Ну, а якщо ви не раз вже чули про її улюблені духи та бачите, що вони у неї закінчилися, немає нічого простішого, ніж сфотографувати флакон і купити її найулюбленіший аромат.

• Парасолька. Такий подарунок може бути недорогий. Вибираючи модерн або класику, віддавайте перевагу стильній моделі. Якщо ваша дівчина – завзята модниця, купіть їй різнокольорову парасольку або з яким-небудь принтом.

• Засоби по догляду за волоссям. Ви можете зібрати їх в упаковку. Нехай це буде коробочка з сюрпризом. І тут кохана знайде не тільки потрібні недорогі предмети побуту, а й цукерки, до кожної з яких буде прикріплено невеличку записку, яка виражатиме ваші почуття до дівчини.

• Термос. Здавалося б, на перший погляд, – скромний подарунок. Але якщо для вас продукт вартістю від 80-100 гривень – занадто дешевий варіант, ви можете обрати й більш дорогі позиції – вартістю близько 150-300 грн. Якщо дівчина молода – віком 18-20 років, такий практичний презент їй точно буде до душі.

• Рюкзак. Ще одна корисна річ для самих юних леді.

• Косметичка. Відмінно підійде для дівчат 20-30 років.

• Чайник. Приємний подарунок варто адресувати дівчатам більш старшим. Якщо ваша кохана любить влаштовувати чаювання, виберіть їй милий чайничок.

• Набір чаю або кави. Найкращий варіант корисного подарунка. Ціновий сегмент на такий подарунковий набір різноманітний. Можна купити недорого – за 50-100 грн. або розщедритися для тих, хто може собі дозволити, обравши справжній елітний чай.

• Гаманець. Вибрати його не так уже й складно. Пам’ятайте, що головна властивість гаманця – притягувати грошову енергію. На це здатен червоний колір. Чорний також прийнято вважати кольором грошей. Стабілізують дохід коричневий, золотий і жовтий. Він не обов´язково весь має бути такого відтінку. Достаньо будь-якої смужки зазначеного кольору на орнаменті виробу.

Крім того, що ви подаруєте практичну річ, можете змайструвати що-небудь самі. Саморобний презент також може стати чудовим рішенням, особливо, якщо у вас зараз скрутне фінансове становище.

Подарунки для коханої своїми руками: яку майстерність дівчата оцінять?
То як же порадувати дівчину недорогим, але оригінальним сюрпризом? Наші ідеї, фото та відео допоможуть вам здивувати кохану:

• Шкатулка із зізнаннями. Якщо ви не можете витратитися матеріально або хочете доповнити подарунок, щоб справити на кохану ще більше враження, тоді зробіть шкатулку із зізнаннями. Для цього візьміть коробку з-під цукерок. Пофантазуйте і прикрасьте її стрічками, бісером – чим завгодно. Всередину вкладіть записки із зізнаннями, чим вам ця дівчина так дорога, за що ви її цінуєте й кохаєте.

• Страва з сюрпризом. Це може бути випічка, десерт або салат. Головне – не тільки приготувати своїми руками, але й накрити стіл оригінально або піднести в красивій коробці так, щоб кохана ахнула. І їй було чим похвалитися перед подружками.

• Букет із фруктів. Яблука й банани коштують недорого – такий подарунок не буде занадто витратним. Тим паче, що фруктовий букетик завжди можна доповнити чимось на свій розсуд.

• Зробіть прикольний сюрприз – смішну аплікацію. Якщо немає своїх ідей, знайдіть кумедний сюжет у інтернеті. Там повно майстер-класів. Ви можете змайструвати прикольні закладки, якщо дівчина любить читати книги або зробити забавні подушки.

Додавайте в творчий процес щось своє. Не варто слідувати стереотипам! Зазвичай ідеї народжуються спонтанно. І багато хто з вас навіть не підозрює, на що здатен, якщо почне щось власноруч робити. У підсумку саморобні подарунки стануть не тільки окрасою інтер’єру, але й зігріватимуть кохану теплом вашого серця.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

9 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

9 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

12 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

13 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

15 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

17 години ago