facebook

Дівчинка померла на руках у матері через помилку лікарів

Школярка померла на руках у матері через неправильний діагноз лікарів

Жахливий інцидент стався в російському місті Калінінград в психіатричній лікарні №2. В середині лютого 15-річної школярки на ім’я Ангеліна несподівано стало погано на вулиці. За тиждень вона втратила 10 кілограмів, оглухла на одне вухо і позбулася голосу.

Лікарі поставили дівчині діагноз «важка депресія» і направили в психдиспансері.

Однак, коли мама доставила Ангеліну в диспансер, у дівчини стався новий напад прямо в приймальному покої.

«Коли Ангеліну стала піднімати, ось вона в цей момент почала вмирати у мене на руках. Я почала кричати. У неї були очі скажені – пульсували. Особа моментально пожовкло, щелепи почали рухатися дуже страшно, як судоми особи. Я почала кричати, кричати, тоді вони всі збіглися, почали відкачувати. Але вже нічого не змогли зробити », – розповіла мати дівчинки журналістам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому розтин показав, що причиною смерті дівчини була зовсім не депресія. У висновку про смерть відзначається, що у дівчинки виявлено «лівошлуночкова недостатність», до якої привела «кардіоміопатія неуточнена».

Мати Ангеліни розповіла, що вони проходили обстеження в районній лікарні і лікарі не знайшли у її дочки ніяких проблем з серцем, не дивлячись на високий пульс і дуже високою тиск.

Зараз за фактом смерті дівчинки порушено кримінальну справу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...