facebook

Немовля на звалищі сьома дитина в сім’ї: у Києві “сусіди думали, що мати просто потовстіла”

Жінка, яка викинула на звалище своє новонароджене дитя-виявилася багатодітною мамою-одиначкою. Кухар з дитячого садка в Києві, 35-річна Олена за одну мить прославилася як мати-вбивця.

 

Альона, яка поодинці ростить шістьох дітей викинула на звалище сьомого, тільки народжену дитину.

Жінка живе з дітьми в звичайному гуртожитку для студентів і співробітників МАУП. Саме тут і відбулися пологи сьому дитини, у ванній кімнаті на 9-му поверсі.

Після пологів, Олена практично позбулася дитя, викинувши новонароджену дівчинку на смітник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Останній притулок, що тільки з’явився на світ чоловічок, знайшов біля входу в сарай, завалений дошками.

Місце ЦЕ знаходиться невеликим 4-х поверховим бізнес центром, який збудований поруч з територією МАУП.

Оленка стверджує, що дівчинка народилася мертвою.

“Так, вчора вранці побачили поліцію, виявилося, кошмар такий стався. Я в шоці, скільки років живу тут, двірником працюю, а таке у нас вперше, – каже двірник Валентина Тимофіївна. – Жінка ця жила з дітками своїми і мамою. Начебто нікого більше у неї не було. Весь час зайнята, але завжди вітається, ввічлива».

Знайшлися й інші, хто по-сусідськи знав Олену.

«Я живу через дві кімнати від Олени. Ніколи не бачила її п’яною. Зразкова жінка, дітям їсти вранці готувала і на роботу йшла після цього, ввечері те ж саме. З нею ще жила бабуся, але з нею вона особливо не дружила, – розповідає студентка МАУП Ірина. – Був у Олени і чоловік. Часто ходив до неї, але приблизно півроку як я його не бачу. Навіть не знала, що вона вагітна сьомим, вона жінка щільної комплекції. Думала, вона просто поправилась».

Сусіди шоковані подією, так як Олена була хорошою матір’ю. Діти не голодували і були охайними.

“Ця сім’я перебувала у нас на обліку, останній раз зверталася до нас за допомогою приблизно рік тому, – розповідає” КП “в Україні” директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Голосіївській РДА Ольга Шуйська. – Наші інспектори були у неї вдома, в гуртожитку. Сім’я у них хоч і багатодітна, але неблагополучною назвати їхню мову не повернеться. Вдома порядок, діти прекрасно виглядали, поведінка, як у звичайних здорових дітей. Офіційно не оформлена як багатодітна мати, не зібрала для цього необхідних документів. У релігійних конфесіях не полягала, але стверджувати це напевно ми не можемо. Не виглядала їхня сім’я як кризова. Тоді, рік тому, вона перебувала з якимось чоловіком у цивільному шлюбі. Як зараз – не знаємо. Діти поки з бабусею, очікуємо завершення слідства і рішення суду. Після чого вирішиться їхня доля».

Дітей очікує не цілком певна доля. У них серед варіантів подальшого проживання є три: проживання з батьком, якщо він в змозі їх забезпечити, з бабусею або в притулку.

Доля самої Олени тепер залежить від того, чи дійсно вона народила мертву дівчинку або винесла її гинути в холод живий.

Якщо дитина померла, то Альона може уникнути кримінального покарання, так як формулювання може засвідчити, що жінка була в шоковому стані, коли виносила на смітник труп немовляти.

Головне питання, від якого залежить доля Олени та її дітей, – вбила вона свою дитину або народила вже мертвим. Відповість на нього судово-медична експертиза.

При такому результаті їй доведеться пройти курси у психологів і перебувати під наглядом фахівців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...