facebook

Інтим-скандал в КНУ отримав несподіване продовження: “полетіли голови”, деталі

В інтим-скандалі, який не так давно прогримів в стінах КНУ імені Шевченка, спливли нові деталі. Зокрема, “під роздачу” потрапив доцент Навчально-наукового центру “Інститут біології і медицини” Петро Романенко, якого раніше студентки звинувачували в сексуальних домаганнях.

 

Керівництво навчального закладу відреагувало на гучні звинувачення і вирішило задовольнити вимогу, яке висували студенти.

Так, викладач Київського національного університету Петро Романенко на тлі інтим-скандалу був звільнений з навчального закладу.

Відзначимо, що в кінці січня в ректорат університету надійшла колективна заява від студентів “Інституту біології і медицини” щодо, на їхню думку, неправомірної поведінки доцента Петра Романенко під час проведення навчальної практики в Канівському природному заповіднику, яка проходила влітку 2018 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У колективній скарзі студентки КНУ імені Шевченка звинувачували викладача ботаніки в сексуальних домаганнях і вимагали звільнити його із займаної посади.

Дівчата стверджували, протягом місяця практики викладач ботаніки “неодноразово чіплявся до студенткам, стосувався їх без дозволу і відкрито заявляв про своє сексуальне інтерес”.

Керівництво вузу відреагувало на інтим-скандал, в результаті чого була створена комісія для вивчення порушених у заяві питань. Відзначається, що за результатами роботи комісії було виявлено низку порушень і недоліків, допущених при проведенні навчальної практики влітку 2018 року.

Також повідомляється, що члени спеціальної комісії визнали “окремі дії і висловлювання доцента Петра Романенка не відповідають нормам етики науково-педагогічних працівників”, а тому він звільнений з займаної посади в КНУ імені Шевченка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...