facebook

Вбивцю українки засудили до страти

Кримінальний суд провінції Червоне море виніс смертний вирок громадянину Єгипту за вбивство громадянки України з метою грабежу.

Рішення суду направлено на затвердження верховному муфтію Єгипту, який зобов’язаний візувати всі винесені судом смертні вироки. Остаточний вердикт оголосять 4 травня, повідомляє Egypt Independent.

21 лютого в місті Хургада була вбита 29-річна громадянка України Марина Адіклана, яка проживала на території Єгипту, перебуваючи в цивільному шлюбі з громадянином цієї країни.

Вона працювала в готелі “Хургада” в якості співробітника по роботі з гостями. Її вбив державний службовець на ім’я Амр Р. в її будинку на вулиці Шератон в Хургаді.

Поліцейські встановили, що вбивця зайшов до квартири жертви, щоб пограбувати. Він спробував напасти на українку, але вона сильно протистояла йому. Нападник кілька разів ударив її ножем, перед тим, як втекти.

Травми і подряпини внаслідок опору жертви були виявлені на тілі злочинця після його нападу. Поліція також знайшла його одягу в пральні. Він був заплямований кров’ю.

За даними правоохоронців, тіло вбитої жінки виявив її цивільний чоловік, коли повернувся додому з роботи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...