facebook

“Привітав жінок з 8 березня”: Неадекватний чоловік жорстоко розправився з дружиною і тещею

8 березня, в одному з міст в Білорусі розігралася справжня трагедія. Так в місті Лунінець в Брестській області, 66-річний місцевий житель під час сварки спочатку застрелив з рушниці свою 56-річну дружину, потім 78-річну тещу, а потім і 50-річного брата дружини.

 

 

Про це повідомляє сайт СК Білорусі.

За даними слідства, 8 березня поточного року в ОДС Лунінецького РВВС надійшло повідомлення від жительки Лунінецького району про те, що стосовно неї відбуваються протиправні дії. За вказаною адресою були негайно направлені найближчі наряди міліції, а пізніше і слідчо-оперативна група.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

По прибуттю правоохоронці виявили тіла трьох місцевих жителів з вогнепальними пораненнями.

Встановлено, що ввечері 8 березня 66-річний житель Лунінця, перебуваючи за місцем проживання своєї тещі, в ході сварки скоїв постріли з рушниці в свою 56-річну дружину, її 78-річну матір та 50-річного брата, від чого зазначені особи померли на місці події.

Після цього чоловік зробив постріл з рушниці собі в область голови, однак залишився живий. В даний час він знаходиться в установі охорони здоров’я під конвоєм.

Стосовно чоловіка Лунінецьким районним відділом Слідчого комітету порушено кримінальну справу за п.1 та п.2 ч.2 ст.139 (вбивство) Кримінального кодексу Республіки Білорусь. Підозрюваний раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Дозволу на зберігання зброї він не мав.

На місці події працює слідчо-оперативна група в складі слідчих центрального апарату Слідчого комітету, УСК по Брестській області, Лунінецького РОСК, фахівців підрозділів ГКСЕ, а також співробітників Лунінецького РВВС. Координацію її роботи здійснював начальник УСК по Брестській області Олександр Рахманов. Всі обставини події встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...