facebook

Сумчанин забив свою матір до смерті

Між рідними людьми виник конфлікт, розрішити який син вирішив кулаками. В результаті жінку з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні де вона і померла.

10 березня до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні було доставлено на лікування 64-річну жінку з закритою черепно-мозковою травмою, чисельними забоями кінцівок та тулуба. За характером отриманих тілесних ушкоджень, медики визначили, що жінку хтось побив, та повідомили про це поліцію. Незважаючи на всі намагання лікарів врятувати їй життя, літня пацієнтка все ж померла на дев’ятий день після госпіталізації.

Правоохоронці, отримавши повідомлення від медиків, відразу ж запідозрили у побитті 44 – річного сина померлої. Той підтвердив, що між ним та матір’ю дійсно стався конфлікт, під час якого він не стримався та застосував до неньки фізичну силу. Причому так, застосував, що поліцейський експерт під час огляду квартири, де сталося побиття виявив та вилучив три вибиті зуби та зафіксував сліди крові на предметах і підлозі.

За висновком судово-медичного експерта стало відомо, що людина померла внаслідок травм, отриманих під час побиття.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...