facebook

Чоловік відкрив стрілянину по дітях з вікна своєї квартири: «потрапив прямо в голову»

У Дніпрі чоловік відкрив стрілянину з рушниці по дітях, які грали у дворі

 

 

Жахливий інцидент стався в четвер, 21 березня, на вулиці Юрія Кондратюка в Дніпрі. Місцевий житель помітив під вікнами свого будинку дітей, які грали на території котельні, розташованій у дворі.

Чоловікові не сподобалися розваги школярів, тому він висунувся у вікно і з криком попросив дітей піти звідти. Школярі спочатку ігнорували чоловіка, а потім в грубій формі заявили, що йти не збираються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тоді розгніваний чоловік схопився за пневматичну рушницю і зробив кілька пострілів прямо з вікна. Один з них потрапив прямо в голову 11-річному хлопчикові. До місця події прибула поліція, швидка допомога і ювенальна служба.

На щастя, поранення дитини виявилося несерйозним, хлопчик відмовився від госпіталізації. Патрульні опитали школярів і знайшли квартиру, з якої велася стрілянина. При цьому двері поліцейським ніхто не відкрив. Сусіди також не змогли нічого розповісти про мешканця квартири.

Зрештою батьки дітей написали представникам ювенальної превенції зустрічну заяву і сказали, що ніяких претензій по даному факту не мають.

Імовірно, чоловік стріляв з гвинтівки для тиру, яка не була вогнепальною.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...