facebook

Збиралася вкоротити собі віку: зірку телебачення терміново забрали до реанімації

Коли жінка дізналася про смерть свого чоловіка Ігоря Малашенка в Іспанії, журналістка захотіла бути похованою разом з коханим.

 

Божена Ринська стала черговою зірковою гостею Ксенії Собчак в її авторській передачі “Обережно, Яма!”. Телеведуча прийшла до журналістки з букетом троянд, а та, одягнена в квітчасте зелене плаття і з новою зачіскою провела її по великій квартирі, в якій донедавна мешкала з Ігорем Малашенко.

Вона показала гламурній блондинці колекцію ваз, сервізів, картин. При цьому Божена зізналася, що незабаром від багатьох речей їй доведеться позбутися, щоб якось прожити. Ігор Малашенко нічого їй не залишив.

“Спадок все належить їм”, – ухильно пояснила Ринських, мабуть, маючи на увазі дітей Малашенко.
Вона зазначила, що оскаржувати заповіт не буде.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час ефіру з’ясувалося, що Божена та Ігор спали в різних ліжках.

“Тому що Ігор хропів, як корабельний ревун, і мені доводилося тікати”, – зізналася журналістка.

Незважаючи на жвавість, з якою вона розповідала про своїх колекціях, про покійного чоловіка Божена говорила з грудкою в горлі і то і справа наворачивающимися сльозами. Кілька разів вона ридала.

Ринських зізналася, що коли дізналася про смерть Малашенко в Іспанії і приїхала туди, то з горя зробила спробу самогубства. На щастя, її знайшли. Божену супроводжували тітка і Олександра Вертинська. Журналістку швидко доставили в реанімацію, де медики відкачали її.

“Ти справді хотіла?..” – обережно запитала Ксенія Собчак. “…І хочу. І досі хочу. Ти говориш про красиву квартиру. А я не бачу цієї краси. Я не відчуваю смаку продуктів. Хочу до Ігоря, от і все”, – сумно сказала Божена Ринський і заплакала.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...