facebook

Діти просто посперечалися, а те, що зробили дорослі, не вкладається в голові

На Рівненщині батько зіштовхнув власну 6-річну доньку зі сходів. Надзвичайно жорстоке поводження з дитиною зафіксувала камера спостереження.

 

Про це повідомляє прес-служба національної поліції у Рівненській області.

“В ході перевірки поліцейські ювенальної превенції встановили, що 22 березня 2019 року близько 19 години на ганку магазину в центрі Вараша 46-річний батько силоміць витягнув доньку із приміщення торгового закладу, навмисне штовхнув її, внаслідок чого дівчинка впала зі сходів”, – йдеться в повідомленні правоохоронців.

На відео видно, як чоловік силоміць виштовхує дитину із приміщення супермакету, де встановлена камера. Він безжально штовхає дівчинку, в результаті чого вона падає зі сходів на землі. Після цього чоловік просто зайшов назад у супермаркет.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дитина ж піднялася із землі й розгублено озиралася. Вона спробувала повернутися у приміщення. Перехожі та очевидці такого поводження із дівчинкою нічого не вдіяли.

Поліція встановила, що інцидент стався у Вараші. 46-річний чоловік разом із дружиною виховують четверо малолітніх дітей. У поле зору правоохоронців чи соціальних служб сім’я не потрапляла.

Оскільки видимих тілесних ушкоджень на дитині не було, до лікарні не зверталися. Розголосу цьому інциденту надало відео у соціальних мережах. Дитина не відразу підтвердила інцидент поліцейським, а батько пояснювати свої дії відмовився.

Пізніше мати розповіла, що того дня вони сім’єю пішли за покупками. Між дітьми виникла сварка. Для того, аби їх втихомирити, батько шестирічну доньку витягнув на вулицю, навмисне штовхнув її, внаслідок чого дівчинка впала зі сходів.

Шестирічну дівчинку направили на додаткове медичне обстеження, за результатами якого приймуть остаточне рішення. Також про подію поліцейські поінформували відповідні служби для взяття сім’ї під соціальний супровід та постановки на облік дитини, яка опинилась в складних життєвих умовах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...