facebook

Київстар потрапив в скандал через списання грошей: “Ми робимо це, поки ви спите”

Київстар, один з найпопулярніших операторів зв’язку в Україні, продовжує розчаровувати своїх користувачів

 

 

Кожен з нас, як мінімум раз в житті, задавався питанням про те, куди раптово зникають гроші з його мобільного телефону. І якщо абоненти «Київстару» у всіх бідах звинувачують оператора мобільного зв’язку, то ті, в свою чергу, нарікають на неуважність самих користувачів.

Нещодавно абонент «Київстару» Марина Грейс поскаржилася, що вона вже четвертий раз намагається заплатити за пакет послуг, але замість зняття необхідної суми в розмірі 155 гривень, оператор знімає кожен день по 20 гривень, про це вона повідомила в Facebook. Представники «Київстар» спробували пояснити клієнтці, що в той момент, коли вона спить, її телефон продовжує активно користуватися інтернетом, тому і знімаються такі суми грошей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, жінка перед тим, як заплатити за пакет послуг мобільного зв’язку «Київстар», відключила інтернет, тому поки не зрозуміло, куди ж зникли гроші. Звичайно, Марина обурена таким станом справ і вважає, що в «Київстарі» придумали досить хитру схему, як ще нажитися на своїх абонентах, адже так зручно все списати на мобільний інтернет.

«З технологією LTE середня швидкість передачі даних вище в 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) – менше в 2,5 рази в порівнянні з сучасними мережами 3G, – повідомили в прес-службі” Київстару “. – Для абонентів це можливість швидко обмінюватися “важким” контентом, дивитися онлайн ТВ високої роздільної здатності, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки всюди, де є покриття мережі».

Хоча навряд чи такі «здирницькі методи» можна якось компенсувати мегабайтами. Українці активно відмовляються від послуг Київстару саме через тарифи.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...