facebook

У Києві судитимуть охоронця супермаркету, який вдарив неповнолітнього металевою палицею

До суду скерували обвинувальний акт стосовно охоронця супермаркету за те, що він вдарив металевою палицею 17-річного відвідувача. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

“Київською місцевою прокуратурою №5 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 27-річного охоронця магазину, який спричинив тілесні ушкодження відвідувачу”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, на початку жовтня минулого року в Оболонському районі столиці інспектор з безпеки супермаркету під час словесної перепалки з неповнолітніми відвідувачами взяв металеву палицю та завдав удар в область обличчя одному з неповнолітніх. Внаслідок цього хлопець отримав травматичний вивих та злам зубів верхньої щелепи.

За наслідками досудового розслідування охоронцю було повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України — умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я.

Наразі обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до суду.

“За наслідками підготовчого судового засідання обвинувальний акт призначено до розгляду, а представником потерпілого заявлено та долучено цивільний позов у розмірі понад 200 тис. гривень”, – зазначили у прокуратурі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...