facebook

Вимагали переписати квартиру: у Запоріжжі після візиту колекторів чоловікові викликали швидку, але вона не встигла

Літньому чоловікові стало погано і він помер ще до приїзду “швидкої” після того, як до нього з дружиною прийшли колектори.

 

 

До літній парі в Запоріжжі прийшли колектори, під час спілкування з якими господареві квартири стало погано. Йому викликали “швидку”, однак він помер до її прибуття. Про це в середу, 3 квітня, повідомляє Forpost.

Дружина померлого стверджує, що колектори не показали жодних документів чи рішень суду, погрожували, “розмахували руками”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами сусідів, в під’їзд зайшли кілька невідомих, відразу пішли в квартиру, на питання не відповідали, тільки сказали, що живуть тут.

Квартира, яку намагаються відібрати колектори, оформлена на сина літньої пари, він в даний момент працює за кордоном. На квартиру узяли доларовий кредит в одному з банків. Коли цей банк збанкрутував, все його майно було розпродано, в тому числі, продали і цю квартиру.

Відзначається, що зараз триває судовий процес. Господар квартири знаходився за кордоном і йому не повідомили про продаж і переході права власності.

Над справою працюють слідчі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...