facebook

Один із співробітників НАБУ присвоїв собі мільйон гривень та придбав Range Rover

Госбюро розслідувань розслідує можливе присвоєння співробітником Національного антикорупційного бюро (НАБУ) 1 млн гривень і покупку на ці гроші автомобіля Range Rover.

 

 

Центральний апарат Державного бюро розслідувань проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконних дій співробітника правоохоронного органу, який всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, привласнив та незаконно розпорядився коштами державного бюджету в розмірі 988 675 гривень за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна).

Досудовим розслідуванням встановлено, що невстановлений в даний час співробітник другого підрозділу Національного антикорупційного бюро, зловживаючи службовим становищем, переслідуючи корисливий мотив привласнення коштів державного бюджету, отримав під звіт кошти на оперативні витрати в розмірі близько 1 млн гривень, за які в подальшому придбав на ім’я іншу людину рухоме майно, а саме автомобіль Range Rover чорного кольору 2010 року випуску.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Покупка відбулася в грудні 2016 року. В рамках справи ГБР просило суд дозволити прослушку фігурантів справи, однак 1 березня Печерський суд відмовив госбюро в цьому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...