facebook

Справа про замах на вбивство власної дитини подружжям з Новоукраїнки пішла в суд

Справу подружжя, в якого минулоріч вилучили недогодованого сина, передали до суду з обвинуваченням у тяжкому кримінальному злочині.

Депутату Новоукраїнської райради Олександру Мольченку та його дружині Наталі закидають замах на вбивство власної дитини, повідомляє ТСН.

– Слідчі переконані – сина вони морили голодом навмисно, – нагадують автори сюжету. – Подружжю загрожує до 15 років позбавлення волі, батьківських прав їх уже позбавили. Маленького Владика вилучили з родини силоміць минулого року, чотирирічний хлопчик важив тоді лише 7 кілограмів. Тепер, кажуть, малюк набрав вагу, і його здоров’я повністю відновилося.

 

Повідомлялося, що за версією слідства, обвинувачений підозрював, що не є біологічним батьком хлопчика, тому навмисне морив його голодом і не пускав у помешкання медиків.

В січні справу обговорювали під час засідання Кіровоградської обласної ради, зокрема депутат Володимир Арсірій з фракції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» повідосив про здійснення ним фінансової підтримки Олександра Мольченка протягом останніх років.

Також повідомлялося, що депутата, чий син умирав з голоду, в суді представляють скандально відоміактивісти з Дніпропетровщини. Раніше був оприлюднений аудіозапис телефонної розмови, де невідомий, якого той називає «Анатолієм» працівників органу опіки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...