facebook

У київському супермаркеті побили до смерті людину

В Оболонському районі міста Києва помер чоловік, якого вдарив під час сварки інший у супермаркеті. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що вчора в Оболонському районі столиці у приміщенні на вулиці Маршала Тимошенка виявили тіло 33-річного чоловіка без ознак життя. На місці події медики “швидкої” констатували смерть потерпілого.

“Як встановили правоохоронці, напередодні між ним та невідомою особою виник конфлікт у приміщенні супермаркету. Після словесної перепалки підозрюваний вдарив чоловіка, який знепритомнів та впав. Правопорушник тим часом з місця події втік”, – розповів начальник Оболонського управління поліції у м. Києві Віталій Биков.

Зазначається, що знайомі постраждалого привезли його до тимчасового місця проживання, а ввечері наступного дня друзі виявили його мертвим.

Причину смерті чоловіка буде відомо після проведення судово-медичної експертизи.

Наразі поліція проводить комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення та затримання особи підозрюваного, а також причин та обставин скоєння злочину.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Винному загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...