facebook

Зважився на сміливий експеримент: Олег Винник представив шанувальникам новий кліп

«Desperado» «Один вдома», «Маска Зорро» – у новому кліпі Олега Винника на пісню «Бджола Майя» (режисер Олена Винярська і продюсер Олександр Горбенко) органічно поєднав кілька всесвітньо відомих екранних історій в одну, представивши власний цікавий сюжет.

 

 

– Коли я писав пісню «Бджола Майя», звичайно, уявляв знаменитого персонажа – добру, веселу, справедливу Бджілку, яка робить світ щасливим. Але, як показує практика, не так просто на таку легку танцювальну композицію зняти цікавий кліп, – коментує нову відеороботу Олег Винник. – Для того, щоб показати глядачеві якісний продукт, ми доклали чимало зусиль. Шукали якусь ту фішку, особливий підхід, щоб відео вийшло небанальним, незаїждженими, трохи несподіваним і приємно шокувало.

У зйомках взяли участь танцюристи з балету Freedom. Головну роль зіграла восьмирічна Дарина Рибка, яка раніше фігурувала в одній зі сцен кліпу «Роксолана». За сюжетом Винник в образі Зорро приходить на допомогу юної героїні, яка залишається вдома сама, і стає її новим уявним другом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...