facebook

У Рівному затримали водія маршрутки у стані наркотичного сп’яніння

У Рівному затримали 32-річного водія маршрутного транспортного засобу, який перебував у стані наркотичного сп’яніння. 

“Повідомлення про те, що на вулиці Волинської Дивізії обласного центру цей чоловік перебуває за кермом у стані наркотичного сп’яніння, до поліції надійшло близько 13 години 17 квітня. Патрульні поліцейські під час перевірки виявили у салоні пластикову ємність, у якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження, і ще один пакетик — із порошкоподібною, лампочку та скляну трубку з нашаруванням невідомої речовини. Для проведення огляду та вилучення наркотиків на місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції”, — йдеться у повідомленні.

Як пояснив водій, він їхав на станцію технічного обслуговування, людей в маршрутці не було.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України вилучені наркотичні речовини відправлені для проведення експертизи.

Правоохоронцями було з’ясовано, що чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання наркотиків у грудні минулого року.

Нагадаємо, у Сумах патрульні поліцейські зупинили водія, у крові якого алкотестер зафіксував 1,68 проміле алкоголю, що у понад 8 разів перевищує допустиму норму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...