facebook

За вбивство у супермаркеті у Києві оголосили підозру

Чоловіку повідомили про підозру за вбивство людини у супермаркеті на Оболоні у Києві. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

“Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру 35- річному киянину, який у ході конфлікту в супермаркеті завдав смертельний удар чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців”, – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України — умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Так, інцидент стався на початку квітня у ТЦ, розташованому на вулиці Калнишевського в Оболонському районі.

“Підозрюваний під час раптово виниклого конфлікту з одним з відвідувачів завдав останньому удар в голову, від якого чоловік впав на підлогу та втратив свідомість. В результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа, та наступного дня помер”, – прокоментували в прокуратурі.

Зазначено, що зловмисник втік з місця злочину та переховувався від правоохоронних органів понад 20 днів.

Проте правоохоронці встановили його місцеперебування та затримали. У ході обшуків у зловмисника вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві судитимуть охоронця супермаркету, який вдарив неповнолітнього металевою палицею.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...