facebook

Забили до смерті, закопали і опублікували фото тіла: На Львівщині троє неповнолітніх розправилися з товаришем

Молоді вбивці розправилися з неповнолітнім через борг. Під Львовом в місті Жовква троє підлітків вбили 17-річного хлопця з-за того, що він був винен їм гроші. Але одного вбивства їм було мало, і вони сфотографували труп і виклали фото в одній із соцмереж. Про це повідомляє Національна поліція Львівської області.

 

 

Вчора, 24 квітня, в поліцію надійшло повідомлення, що в соціальній мережі виставили фотографію, яка може свідчити про можливе вбивство людини.

Поліція перевірила цю інформацію і вона підтвердилася. Тіло молодої людини з численними тілесними ранами було виявлено закопаним в одному з домогосподарств міста Жовква.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У поліції встановили, що в ніч з 12 на 13 квітня в підвалі будинку в Жовкві молодого хлопця жорстоко побили його троє знайомих. Двоє хлопців були місцевими, їм 15 і 17 років, а інший 17-річний хлопець є жителем одного із сіл Жовківського району.

Коли підлітки побачили, що побитий не подає ознак життя, тіло вирішили закопати. При цьому вони сфотографували труп і один із зловмисників виставив фото в соцмережі.

Поліцейські допитали молодих вбивць в присутності їх батьків і психолога. З’ясувалося, що хлопці забили до смерті свого знайомого за те, що він був винен 12 тисяч гривень і не міг повернути борг.

За фактом злочину порушено кримінальне виробництво за умисне тяжке тілесне ушкодження, Стаття ч.2 ст.121 передбачає за це покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...