facebook

“Відкривав їй рот, куди сам заливав алкоголь”: На Донеччині батько розбещував 15-річну прийомну доньку

Прокуратура Великої Новосілки Донецької області оголосила про підозру 46-річному чоловікові, який розбещував 15-річну школярку. Постраждала є прийомною дочкою зловмисникові.

 

 

За даними слідства, 14 квітня, перебуваючи вдома з 15-річною дівчиною, чоловік насильно змушував її пити горілку. Коли дівчинка відмовлялася, п’яний чоловік насильно відкривав їй рот, куди сам з чарки заливав алкоголь.

В якийсь момент, вирішивши, що дівчина вже сп’яніла, підозрюваний почав до неї чіплятися, торкаючись стегон, сідниць і статевих органів через одяг. Коли дівчина відмовилася з’явитися перед ним в оголеному вигляді, чоловік через великої кількості випитої горілки заснув, проте вранці пішов в її кімнату і знову намагався вчинити з нею розпусні дії. В цей же день дівчина розповіла про ганебні вчинки людини, якого вважає своїм батьком, бабусі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дізнавшись про це, жінка відразу зателефонувала в поліцію. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.156 КК України.

Нагадаємо, в Білій Церкві місцевий житель розбещував свою 15-річну падчерку і здійснював розпусні дії відносно її неповнолітньої подруги.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...