facebook

Ніколи не викидайте цих речей, щоб разом з ними не позбутись і щастя

Зараз люди легко розлучаються з речами, не замислюючись про наслідки. Адже всі вони зберігають нашу енергетику. І якщо більшість сміття не несе нeбeзпeки, то деякі речі можуть представляти справжню загpoзу.

 

Bride on the wedding day

 

Що не можна відправляти на смітник?

Хліб

Раніше хліб цінувався на вагу золота і в багатьох культурах він був священним. Вважається, що викинувши хліб, ви накликати на себе бідність і голод. Але якщо хліб став черствим, що робити? Віддати його птахам. Таким чином ви поділитися хлібом з нужденними і притягнете в своє життя щастя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ікони і Біблію

Раніше ікони, Біблію, натільні хрести не можна було викидати ні в якому разі. Їх передавали з покоління в покоління. Якщо вам не потрібні ікони, краще занести їх до церкви.

Весільна сукня і фата

Якщо не хочете розлучитися з подружнім щастям, тоді бережіть фату і весільну сукню, як зіницю ока. Позбавлятися від сукні з фатою можна тільки у разі розлучення. Також не рекомендують передавати їх у спадок, щоб ваше сімейне щастя залишилося з вами.

Годинник

Робочі годинники не можна викидати ні в якому разі, так ви викидаєте свій час. Також це може провокувати сварки в родині. Якщо ви хочете від них позбутися, то езотерики радять розібрати годинник на дрібні детальки, винести до сміттєвого баку і сказати: «Спасибі, що добре служили. Відпускаю на спокій, щоб інших господарів не знали».

Фотографії

Те, що наші зображення несуть енергетику – давно всім відомо. Викидаючи фото, ви викидаєте «частинку людини». Якщо зображення потраплять в руки до поганих людей, то вони можуть нашкодити. Фото прийнято спалювати, примовляючи: «Все погане йде, а хороше залишається і приходить».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...