facebook

Відомий ведучий розбився на мотоциклі: «за його життя борються лікарі»

За життя журналіста, теле- і радіоведучого, коментатора, продюсера Сергія Доренка боролися лікарі. Повідомляється, що відомий росіянин після того, як розбився на мотоциклі, знаходився на межі життя і смерті.

 

59-річний Сергій Доренко в столиці Росії їхав на мотоциклі марки «Тріумф». Несподівано він впав з двоколісного транспортного засобу, повідомляє телеграм-канал Mash.

Головний редактор радіостанції «Говорить Москва» раптово відчув себе погано і не зміг впоратися з мотоциклом.

Доренко екстрено госпіталізували. Його рятували лікарі. Однак медики виявилися безсилі. Доренко помер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, що напередодні фатального ДТП Доренко засудив галас, влаштовану навколо авіакатастрофи літака Sukhoi Superjet 100 в Шереметьєво, яка сталася 5 травня.

Він невдоволено висловлювався, що навколо трагедії занадто багато суєти, влаштували істерику і спробу «мокнути кого-небудь головою в унітаз», в той час насправді потрібні лише сухі факти і об’єктивна оцінка.

«Я бачу хитрість і нахабну хитрість, від цього я починаю комісії не вірити. Фактично це участь зацікавлених сторін у незалежному розслідуванні. Ви ж не тримайте нас за ідіотів? Хіба водій газельки і представники ГАЗ беруть участь в розслідуванні аварії на дорозі? », – висловлювався скандальний телеведучий.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...