facebook

Помер “найвидатніший комік всіх часів і народів”: ризиковий, але шалено смішний

На 77-му році життя помер відомий британський пародист і актор Фредді Старр, передає “Сьогодні”.

 

Повідомляється, що 9 травня опікун актора терміново прибув до нього додому, після того як Старр довгий час не відповідав на дзвінки. Він виявив Фредді в кріслі без ознак життя.

Відомо, що 10 травня в Інституті судової медицини в Малазі буде проведено розтин з метою встановити причину смерті актора.

За повідомленнями DailyMail, в останні роки у Фредді були серйозні проблеми зі здоров’ям. Артист переніс чотириразове шунтування серця після серцевого нападу в 2010 році, також він страждав від астми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Фредді Старр народився в 1943 році в Ліверпулі. У 1990-х роках Старр був ведучим таких шоу, як “Фредді Стар” і “Шоу Фреді Старра”. У 2016 році був звинувачений у сексуальних домаганнях, після чого він переїхав з Великобританії в Іспанію.

Світові знаменитості в своїх соціальних мережах тужать за колегою. Багато хто відзначає, що Фредді був “одним з найвидатніших коміків усіх часів”.

“Тільки що дізнався, що Фредді Старр помер. Він був самим смішним людиною з усіх людей, яких я бачив. Я дуже засмучений тим, що ми втратили одного з найбільших талантів комедійного жанру”- написав у Twitter британський актор Боббі Давро.

“Помер Фредді Старр. Ризиковий, але шалено смішний. Ми робили тури по Близькому Сходу, там були дуже суворі правила. “Просто дві речі, містере Старр, ніколи не сваріться і ніколи не звертайтесь безпосередньо до принца Хусейну. Завіса відкривається. Фредді: “Добре, хто з вас, чорт візьми, принц Хуссейн?” Завіса закривається”, – згадав історію актор Робін Асквіт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...