facebook

У Росії 17-річний підліток з ножем і пістолетом взяв в заручники свій клас та вчительку

У Росії в понеділок, 13 травня, підліток прийшов в школу з пістолетом і кухонним ножем і нібито взяв у заручники свій клас і вчительку. Надзвичайна подія сталася в Казані в гімназії №7, повідомляє МВС Татарстану.

 

 

У повідомленні говориться, що о 10:54 на номер “112” зателефонували батьки однієї з учениць гімназії №7, які повідомили, що однокласник школярки, озброєний пістолетом і ножем, утримує весь клас в одному з шкільних кабінетів. На місце події негайно виїхали співробітники правоохоронних органів.

“Як з’ясувалося, старшокласник зайшов в кабінет російської мови з початком уроку, сів за вчительський стіл, діставши пневматичний пістолет і кухонний ніж. Ніяких вимог не висував”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вже о 11:40 підліток був затриманий поліцейськими, в результаті інциденту, на щастя, постраждалих немає. В даний час із затриманим підлітком працюють фахівці МВС. За даними російських мас-медіа, зловмисникові по імені Іскандер 17 років. Причини такого вчинку школяра з’ясовуватимуть фахівці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...