facebook

Вирізав на тілі слово “повія”: Жорстоке вбивство 19-річної одеситки не вкладається в голові

Засуджений на 14 років позбавлення волі молодий одесит, який завдав 30 ножових поранень 19 річній дівчині і вирізав на грудях слово “повія”.

 

 

8 травня Малиновський районний суд Одеси визнав “ревнивця” винним у вбивстві з особливою жорстокістю.

Нагадаємо, вбивство сталося 15 серпня 2014 року в селі Великодолинське. В результаті з’ясування стосунків молодик схопив за шию свою жертву і завдав їй кілька ударів кулаком по обличчю, після чого схопив кухонний ніж і завдав їй ще 30 ножових поранень в область шиї і життєво важливі органи, а також на її грудях вирізав слово “повія” . Вбивство сталося у дівчини вдома. Тіло виявила мати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З показань свідків який керував в той час “Самообороною Майдану Одеси” Дмитра Гуменюка слідує, що при затриманні вбивці, “Самооборона” також прибула на місце його проживання.

До них надійшов сигнал про допомогу від одного з недавно вступившого в їхні лави активіста, стверджує Дмитро Гуменюк. Коли ж з’ясувалося, що недавно вступивший в ряди самооборони молодий чоловік жорстоко вбив дівчину, він умовив його написати щиросердне зізнання.

Пізніше хлопець від своїх показань відмовився і повністю заперечував свою провину, але не дивлячись на це суд визнав його винним у вбивстві з особливою жорстокістю і засудив до 14 років позбавлення волі.

Нинішній керівник Самооборони Валерій Прявінов визнав, що дійсно такий інцидент стався з їх новобранцем.

“На скільки я пам’ятаю, засуджений до нас прийшов в кінці червня, і вже в середині серпня здійснив злочин. Йому й самому було на той момент близько 19-20 років, виглядав він як нешкідливий ботанік, щупленький в окулярах. Ми про нього мало що знали.
Після подій 2 травня “Самооборона” стала центром тяжіння для різних людей. Багато в ті буремні часи шукали захисту від проросійських сил, перевірити хто з них адекватний, а хто ні, хто прийшов з благими наміри, а хто навпаки, можливості не було. Люди потребували захисту і ми їх брали, а далі вже розбиралися, що вони з себе представляють.
На той момент “Самооборона” була серйозною силою, з якою рахувалися всі, але ми не зловживали своїм впливом і нікого не виправдовували “- сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...