facebook

Каноїсти Дмитро Янчук та Тарас Міщук здобули бронзу на Олімпіаді в Ріо

Українські каноїсти двома секундами поступилися переможцям з Німеччини – екіпажу в складі Сабастіана Бренделя і Яна Вандрея. Друге місце посіли бразильці.

0,,19489784_303,00

Українські веслувальники Дмитро Янчук та Тарас Міщук в суботу, 20 серпня, на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро в заїзді каное-двійок на дистанції 1000 метрів фінішували третіми, принісши українській команді третю бронзову нагороду на Іграх.

Українські каноїсти (3:45.949) двома секундами поступилися переможцям з Німеччини – екіпажу в складі Себастіана Бренделя і Яна Вандрея (3:43.912). Друге місце посів бразильський екіпаж у складі Ерлона Сілви та Ісакіяса Кейруша.

Дмитро Янчук і Тарас Міщук - з бронзовими нагородамиДмитро Янчук і Тарас Міщук – з бронзовими нагородами

У заїзді жіночих байдарок-четвірок на дистанції 500 метрів український екіпаж залишився без медалей, посівши четверте місце. Перемогла угорська четвірка, на другому місці – німкені, на третьому – екіпаж з Білорусі. У заїзді чоловічих байдарок-четвірок на 1000 метрів кращим також став німецький екіпаж, випередивши словаків та чехів..

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таким чином, українська команда вже завоювала на Олімпійських іграх у Ріо 9 медалей: 2 золоті, 4 срібні і 3 бронзові, та посідає 26 місце у неофіційному медальному заліку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...