facebook

На Львівщині несамовита жінка розтрощила череп 10-річній дівчинці-сироті

Нападниці не сподобалося, як маленька повелася з її донькою. На Львівщині жінка проломила череп дівчинці-сироті, бо та начебто конфліктувала з її донькою. Зловмисниця заманила дитину в квартиру, жорстоко побила молотком і табуретом, зв’язала і залишила на всю ніч одну, йдеться в сюжеті ТСН.

 

 

10-річна Аня в реанімації, дівчинку прооперували – в неї кілька переломів кісток черепа. Медики говорять про диво – за таких сильних ударів мозок не постраждав. Діагностована тільки контузія, але дитина дуже налякана. “Швидше за все, це був металевий предмет, бо після ударів були вдавлені переломи, один з переломів черепа – кістки були розроблені. Переломи кісток склепіння черепу, переломи кісток основи черепу”, – розповів заступник головного лікаря Львівської дитячої лікарні Роман Герега.

Вона заманила дитину в квартиру і жорстоко била молотком і табуретом. Школярку зв’язала і залишила на всю ніч одну. Звільнила лише під ранок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сироту виховує бабуся, котра тепер ні на крок не відходить від онучки. “Ми живемо в одному дворі, вона з її дівчинкою гуляє. Досі не вміщається в голові. Я вже й молилася, і плакала”, – каже Любов Єрфилова. У жорстокому побитті дитини підозрюють 27-річну маму її подружки. Дівчата начебто посварилися, і мама вирішила помститися Ані – завела малу у власну квартиру, зв’язала скотчем ноги та руки, з усієї сили била молотком й табуреткою по голові та обличчю. Аня втратила свідомість, на усю ніч жінка залишила дівчинку одну.

“Наступного дня жінка повернулися на місце події, виявила при свідомості дівчинку, розв’язала їй руки та випустила”, – каже інспектор Червоноградського відділу поліції Мар’яна Пустова. Вранці закривавлена Аня пішла додому, але, знесилена, зупинилася на центральній площі і сіла на бордюр. Перехожі одразу викликали швидку та поліцію. Правоохоронці вже затримали підозрювану, її матір із журналістами спілкуватися не хоче, а от сусіди кажуть, що цю жінку минали десятою дорогою: “Такі замашки в неї – краще пройти повз і не чіпати. Ми всі в шоці! Як так: побити дитя, щоб пробити череп? Жах”.

Поліція відкрила кримінальне провадження за двома статтями – спричинення тяжких тілесних ушкоджень та незаконне позбавлення волі неповнолітньої. За даними правоохоронців, підозрювана жінка – раніше судима за вбивство свого вітчима. Тільки три місяці тому вона вийшла з в’язниці. Зараз нападниця в СІЗО, де чекає суду про обрання запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...