facebook

Магнітні бурі в 2019 році: астроном дав несподіваний прогноз

У 2019 і в 2020 роках потужні магнітні бурі частково відступлять. Найближчим часом не передбачається особливо потужних магнітних бурь.

 

Про це розповів провідний науковий співробітник астрономічної обсерваторії Київського національного університету імені Тараса Шевченка Всеволод Лозицький, передає Обозреватель:

“Слід мати на увазі, що 2019, 2020 і частково 2021 роки – це роки мінімальної сонячної активності”.

Астроном пояснив:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«У цей період ” на Сонці буде мало плям, мало спалахів, мало магнітних бурь. Є кореляція між активністю сонця і соціальною активністю жителів планети Земля – ​​в роки, коли Сонце малоактивне, спадає і соціальна активність ».

Погода в Украине 25 апреля

Як відомо, на Бангладеш накрив потужний циклон “Фані”. Експерти стверджують, ураган, який зруйнував більше двох тисяч будинків, нагодився із сусідньої Індії. Рідкісний тропічний шторм прийшов на узбережжя зі швидкістю понад 120 км/год.

Експерти бідкаються – зпрогнозувати наближення шторму було вкрай складно:

«Ніхто не був упевнений в траєкторії просування зловісної негоди».

Очікується, що шторм може вдарити з новою силою – цього разу з силою у 200 км/год. Відомо також, що в країні було проведено найбільшу евакуацію в історії – більше мільйона людей за добу. Відомо також, що негода знеструмила тисячі будинків – три мільйони залишилися без електрики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...