Categories: Кримінал

“Мало заплатили”: український заробітчанин залишив по собі кривавий слід, не шкодував нікого

35-річний харків’янин, який зараз відбуває термін за гратами в 7,5 років, може провести там решту свого життя

Обвинувальний акт щодо цієї людини відправила до Дзержинського районного суду міста Харківська місцева прокуратура № 1.

Як повідомили у відомстві, він підозрюється в у вбивстві 15-річної дівчинки і ще низці злочинів, скоєних на території сусідньої країни.

За словами керівника місцевої прокуратури Катерини Шевцової, неодноразово судимий житель Харкова поїхав за кордон, щоб заробити. Працював на будівництві. Після закінчення чергових робіт він вирішив, що з ним не розрахувалися належним чином. Щоб повернути «борг», разом з двома спільниками вчинив розбійний напад.

Як встановило слідство, всі троє прийшли на об’єкт, де раніше працював обвинувачений. Вони били і залякували робочих, змушуючи їх за всяку ціну викликати бригадира. Керівник бригади приїхав тільки на ранок наступного дня. Розбійники відразу накинулися на чоловіка з молотком. Завдавши численних ударів, вони вимагали віддати їм близько 70 тисяч гривень.

У бригадира такої суми не виявилося. Тоді вони забрали у чоловіка ювелірні прикраси і телефон і, прихопивши з собою мобільні деяких робочих, поїхали з місця злочину на викраденому з будмайданчика автомобілі.

Крім того, в цьому ж населеному пункті вони обікрали дім місцевої мешканки. З будинку жінки злодії винесли два електрообігрівачі та бойлер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще через два дні після скоєного обвинувачений вчинив черговий злочин. Рецидивіст напав на 15-річну дівчину, яка поверталася додому пізно ввечері. Нападаючий підстеріг жертву біля гаражів. Він душив школярку носком, поки дитина не перестала подавати ознаки життя. Після розправи вбивця забрав мобільний телефон та прикраси загиблої і втік.

Незабаром злочинець повернувся до Харкова, де майже одразу вчинив розбій, за який в жовтні 2016 року був засуджений Жовтневим районним судом Харкова до 7,5 років позбавлення волі. Зараз він відбуває призначене покарання.

Тепер йому інкримінується ще цілий «букет» злочинів, серед яких розбій, поєднаний з насильством, викрадення авто, умисне вбивство й інше. Якщо його провина буде доведена в суді, свободи він не побачить до кінця життя.

annashchesna

Recent Posts

“Мобілізувати” можуть не лише машини: що ще дозволено забирати ТЦК та військовим

В українців можуть забрати не лише авто на потреби ЗСУ, а й житло В Україні…

40 хв. ago

Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс…

2 години ago

Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК

Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та…

4 години ago

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

6 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

9 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

9 години ago