facebook

На Херсонщині причиною смерті чоловіка стала машинка для стрижки

У Білозерське відділення поліції звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що вранці на підлозі виявила труп свого 45-річного співмешканця. У загиблого були садна на голові і гематоми на обличчі. За висновком судмедекспертизи, смерть настала в результаті черепно-мозкової травми.

Виявилося, що ввечері до нього додому приходив знайомий. Компанія пила алкоголь. Під час застілля гість згадав, що займав свою машинку для стрижки господареві будинку, але той не хотів повертати. Між чоловіками почалася бійка.

Як розповів начальник Білозерського відділення поліції Андрій Сколібог, 34-річний власник перукарського приладу кілька разів ударив товариша в обличчя і по голові. Після завершення конфлікту гість пішов додому, господар ліг спати, а вранці співмешканка виявила його без ознак життя.

Як повідомляє прес-служба облУМВС, підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Відкрито кримінальну справу за ч.2 ст.121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловікові загрожує до 10-ти

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...